L’equip

El nostre equip està format per una direcció, les tutores d’aula, les educadores de suport i ajudant de cuina. A més, comptem amb el l’assessorament per a l’equip educatiu i les famílies per part d’una psicopedagoga que complementa la nostra pràctica educativa.

Prioritzem en tot moment el treball cooperatiu, fent profit del bagatge individual per donar cohesió al projecte educatiu col·lectiu.

Es tracta d’un equip amb experiència i ganes d’innovar, comptant amb una formació permanent que ens ajuda a actualitzar tots els processos i accions que es realitzen a l’escola. Es vetlla perquè sigui una escola oberta on l’infant sigui el més important, partint de la coeducació i responent totes les seves necessitats. On hi hagi una educació global i una bona comunicació amb les famílies i el medi.

Es treballa a partir de diferents actituds i valors que construeixen la globalitat durant el dia a dia l’escola, com: el respecte, l’autonomia, l’afecte, la confiança, l’apropament, l’obertura, el compromís, la curiositat, la responsabilitat, la solidaritat, la igualtat, la companyonia, la llibertat, l’alegria, entre d’altres.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s