Preinscripció curs 2022-2023

US PODREU DESCARREGAR LA SOL·LICITUD DE PREINSCRIPCIÓ PEL CURS 22-23 EN EL SEGÜENT ENLLAÇ:

  • Preinscripció:

Per formalitzar la preinscripció caldrà emplenar l’imprès de sol·licitud, adjuntar la documentació acreditativa i enviar-ho per correu electrònic a l’escola bressol municipal que heu posat com a primera opció, entre el 9 de maig i el 20 de maig de 2022, ambdós inclosos.

La documentació que cal enviar per mail amb la sol·licitud de preinscripció s’ha d’adjuntar escanejada:

  • Llibre de família o altres documents relatius a la filiació. Si està en situació d’acolliment en família o institució, la resolució d’acolliment del Departament de Drets Socials.
  • DNI de la persona sol·licitant (pare, mare, tutor/a o guardador/a de fet) o, si la persona sol·licitant és estrangera, de la targeta de residència on consta el NIE o del passaport. Si es tracta d’estrangers comunitaris, document d’identitat del país d’origen.

De manera extraordinària, les dades d’identificació o de filiació dels alumnes estrangers també es poden acreditar amb el document d’identitat o el llibre de família del país d’origen o la documentació alternativa que la persona pugui aportar. El director/a o la persona titular del centre l’ha de valorar i deixar constància per escrit de la decisió adoptada.

  • Per justificar el domicili habitual, una vegada enviada la sol·licitud, l’Ajuntament de Castellar del Vallès consultarà el padró municipal per verificar l’adreça del domicili familiar.
  • Documentació que acredita el compliment dels criteris complementaris al·legats, si s’escau.

Només podeu presentar un formulari per alumne/a per a les escoles bressol municipals de Castellar, on podeu indicar, per ordre de preferència, peticions d’admissió en els dos centres. Tingueu en compte que si presenteu més d’un formulari, perdreu tots els drets de prioritat i, per tant, els punts que us puguin correspondre.

Per poder participar en la preinscripció i escolaritzar-se en el centre cal que els infants tinguin com a mínim setze setmanes a l’inici del curs escolar. Si el centre té vacants, pot admetre al llarg del curs infants a partir del moment que compleixin setze setmanes.

OFERTA PLACES VACANTS PEL CURS 2022-2023

En el següent enllaç podreu consultar l’oferta de places vacants pel curs 2022-23.

https://ebmelcoral.files.wordpress.com/2022/05/oferta-de-places-22-23.pdf

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s