Preinscripció curs 2023-2024

Per formalitzar la preinscripció caldrà emplenar l’imprès de sol·licitud entre el 8 de maig i el 19 de maig de 2023, ambdós inclosos, adjuntar la documentació acreditativa i enviar-ho per correu electrònic a l’escola bressol municipal que heu posat com a primera opció:

El formulari de preinscripció us el podeu descarregar de la web del Departament d’Educació o en el següent enllaç:

Sol·licitud de preinscripció

La documentació que cal presentar amb la sol·licitud de preinscripció s’ha d’adjuntar escanejada:

  • Certificat electrònic de la inscripció de naixement o el llibre de família o altres documents relatius a la filiació. Si l’infant es troba en situació d’acolliment en família o institució, la resolució d’acolliment del Departament de Drets Socials.
  • Còpia del DNI de la persona sol·licitant (pare, mare, tutor/a o guardador/a de fet) o, si la persona sol·licitant és estrangera, de la targeta de residència on consta el NIE o del passaport. Si es tracta d’estrangers comunitaris, el document d’identitat del país membre de la Unió Europea.

De manera extraordinària, les dades d’identificació o de filiació dels alumnes estrangers també es poden acreditar amb el document d’identitat o el llibre de família del país d’origen o la documentació alternativa que la persona pugui aportar. El director/a o la persona titular del centre l’ha de valorar i deixar constància per escrit de la decisió adoptada.

  • Per justificar el domicili habitual, una vegada enviada la sol·licitud, l’Ajuntament de Castellar del Vallès consultarà al padró municipal per verificar l’adreça del domicili familiar.
  • Documentació que acredita el compliment dels criteris complementaris al·legats, si s’escau.

Només es pot presentar una sol·licitud de preinscripció per infant per a les escoles bressol municipals de Castellar. En cas de duplicitat de sol·licituds, s’invaliden els drets de prioritat que puguin correspondre. Es considera duplicitat quan es presenten dues o més sol·licituds que inclouen escoles bressol públiques del mateix municipi. Per a escoles bressol públiques de municipis diferents, es pot presentar una sol·licitud per a cada municipi i, en aquest cas, no es considera que hi ha duplicitat.

Per poder participar en la preinscripció i escolaritzar-se en el centre cal que els infants tinguin com a mínim setze setmanes a l’inici del curs escolar. Si el centre té vacants, pot admetre al llarg del curs infants a partir del moment que compleixin setze setmanes.

CALENDARI DEL PROCÉS DE PREINSCRIPCIÓ:

Publicació de l’oferta5 de maig de 2023
Període de presentació de sol·licitudsDel 8 al 19 de maig de 2023, ambdós inclosos
Publicació de la llista de sol·licituds de preinscripció al centre amb la puntuació provisional1 de juny de 2023
Termini per presentar una reclamacióDel 2 al 8 de juny de 2023
El Sorteig del número de desempat de places es realitzarà presencialment a cada escola bressolEBM Colobrers:   12 de juny a les 9.30 h EBM El Coral:      13 de juny a les 9.30 h
Publicació de la llista de sol·licituds de preinscripció al centre amb puntuació dels infants admesos i, si escau, de la llista d’espera.15 de juny de 2023

OFERTA DE PLACES VACANTS PER AL CURS 2023-2024

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s